De FED-meeting van gisterenavond kon niemand echt verrassen, in die zin dat het eigenlijk tevens ook een maat voor niets was. Vandaag werden de kleinhandelsverkopen voor de maand november bekendgemaakt, ten opzichte van de maand voordien was er sprake van een stijging.

Volgens het Commerce Department stegen de retail sales met 0,30%, waar op een stijging met 0,05% was gerekend. Het belang van de kleinhandelsverkopen mag niet worden overschat, de consumenten zijn momenteel nog altijd goed voor bijna driekwart procent van de Amerikaanse economie.

De FED-meeting van gisterenavond kon niemand echt verrassen, in die zin dat het eigenlijk tevens ook een maat voor niets was. Vandaag werden de kleinhandelsverkopen voor de maand november bekendgemaakt, ten opzichte van de maand voordien was er sprake van een stijging. Volgens het Commerce Department stegen de retail sales met 0,30%, waar op een stijging met 0,05% was gerekend. Het belang van de kleinhandelsverkopen mag niet worden overschat, de consumenten zijn momenteel nog altijd goed voor bijna driekwart procent van de Amerikaanse economie.