Aan de kinderen werd gevraagd hoe het probleem van 1300 miljard dollar Amerikaanse schulden aan China kon worden opgelost. Gevraagd werd hoe de Verenigde Staten die schulden ooit zouden kunnen terugbetalen. Sommige antwoorden waren ronduit verrassend.

Amerikaanse kinderen stelden voor om alle Chinezen over de kling te jagen. Kimmel noemde dat al lachend een 'interessant idee', maar dat werd hem niet in dank afgenomen. In China kon men echter niet lachen met dergelijke grapjes, de verontwaardiging was er groot. Sommige media verwezen zelfs naar het nazi-tijdperk.

Aan de kinderen werd gevraagd hoe het probleem van 1300 miljard dollar Amerikaanse schulden aan China kon worden opgelost. Gevraagd werd hoe de Verenigde Staten die schulden ooit zouden kunnen terugbetalen. Sommige antwoorden waren ronduit verrassend. Amerikaanse kinderen stelden voor om alle Chinezen over de kling te jagen. Kimmel noemde dat al lachend een 'interessant idee', maar dat werd hem niet in dank afgenomen. In China kon men echter niet lachen met dergelijke grapjes, de verontwaardiging was er groot. Sommige media verwezen zelfs naar het nazi-tijdperk.