Paul Hickey en Justin Walters, stichters van Bespoke Investment Group LLC merken bovendien op dat de Standard & Poor's 500 Index vaak sterk start, wat eveneens wijst op de aanwezigheid van kleine beleggers.

De gemiddelde winst van de Standard & Poor's 500 Index na een half uur handel is nu 0,45%, wat meer is dan de 0,18% uit de daaropvolgende 60 minuten. Ter vergelijking: in augustus greep in het eerste uur van de handel meestal een daling plaats.

Volgens het analistenteam van Bespoke Investment Group LLC mag de terugkeer van de kleine beleggers op Wall Street als een bullish signaal worden beschouwd.

Paul Hickey en Justin Walters, stichters van Bespoke Investment Group LLC merken bovendien op dat de Standard & Poor's 500 Index vaak sterk start, wat eveneens wijst op de aanwezigheid van kleine beleggers. De gemiddelde winst van de Standard & Poor's 500 Index na een half uur handel is nu 0,45%, wat meer is dan de 0,18% uit de daaropvolgende 60 minuten. Ter vergelijking: in augustus greep in het eerste uur van de handel meestal een daling plaats. Volgens het analistenteam van Bespoke Investment Group LLC mag de terugkeer van de kleine beleggers op Wall Street als een bullish signaal worden beschouwd.