Er is echter één segment van de markt dat niet wil verbeteren en dat is de vastgoedsector. De overheid heeft kosten noch moeite gespaard om de vastgoedmarkt er bovenop te krijgen.

Tot dusver waren die inspanningen echter allemaal tevergeefs, van een betrouwbare bodem voor de huizenmarkt is nog geen sprake. De Amerikaanse huizenprijzen kunnen volgend jaar weer met 10% dalen, aldus Fitch Ratings.

Vanaf hun piek zijn de vastgoedprijzen al met 30% gedaald, waarbij in sommige regio's zelfs sprake is van een daling met 50%. Alleen al in het derde kwartaal ging zo 584 miljard dollar aan welvaart verloren.

Er is echter één segment van de markt dat niet wil verbeteren en dat is de vastgoedsector. De overheid heeft kosten noch moeite gespaard om de vastgoedmarkt er bovenop te krijgen. Tot dusver waren die inspanningen echter allemaal tevergeefs, van een betrouwbare bodem voor de huizenmarkt is nog geen sprake. De Amerikaanse huizenprijzen kunnen volgend jaar weer met 10% dalen, aldus Fitch Ratings. Vanaf hun piek zijn de vastgoedprijzen al met 30% gedaald, waarbij in sommige regio's zelfs sprake is van een daling met 50%. Alleen al in het derde kwartaal ging zo 584 miljard dollar aan welvaart verloren.