Griekenland is voorlopig van de voorpagina's van de kranten verdwenen, maar dat betekent nog niet dat alle problemen al van van de baan zijn.

Algemeen wordt verwacht dat de Europese schuldencrisis binnenkort in één of andere vorm weer zal opduiken. Deze crisis lijkt steeds meer op een draak met zeven koppen.

Maar ook de Verenigde Staten blijft een bron van onrust. Een woordvoerder van de senaat liet weten dat er bij de onderhandelingen tussen democraten en republikeinen wat betreft het ontwijken van de fiscale klip nog altijd geen vooruitgang is geboekt. De tijd begint inmiddels wel te dringen.

Griekenland is voorlopig van de voorpagina's van de kranten verdwenen, maar dat betekent nog niet dat alle problemen al van van de baan zijn. Algemeen wordt verwacht dat de Europese schuldencrisis binnenkort in één of andere vorm weer zal opduiken. Deze crisis lijkt steeds meer op een draak met zeven koppen. Maar ook de Verenigde Staten blijft een bron van onrust. Een woordvoerder van de senaat liet weten dat er bij de onderhandelingen tussen democraten en republikeinen wat betreft het ontwijken van de fiscale klip nog altijd geen vooruitgang is geboekt. De tijd begint inmiddels wel te dringen.