De Amerikaanse fabrieken profiteren namelijk van de groei in de emerging markets. Dat werd nogmaals duidelijk bij de publicatie van de kwartaalcijfers bij bedrijven als General Electric.

Jeffrey Immelt, chief executive officer van GE, stelde vorige week bij de publicatie van de kwartaalcijfers dat zijn bedrijf goed geplaatst is om ook in de komende kwartalen winstgroei te realiseren.

Alle voorwaarden daarvoor liggen op hun plaats: nieuwe bestellingen komen vlot binnen, internationaal wordt een sterke groei opgetekend en het bedrijf heeft ten opzichte van de belangrijkste concurrenten een stevige voorsprong kunnen uitbouwen.

De Amerikaanse fabrieken profiteren namelijk van de groei in de emerging markets. Dat werd nogmaals duidelijk bij de publicatie van de kwartaalcijfers bij bedrijven als General Electric. Jeffrey Immelt, chief executive officer van GE, stelde vorige week bij de publicatie van de kwartaalcijfers dat zijn bedrijf goed geplaatst is om ook in de komende kwartalen winstgroei te realiseren. Alle voorwaarden daarvoor liggen op hun plaats: nieuwe bestellingen komen vlot binnen, internationaal wordt een sterke groei opgetekend en het bedrijf heeft ten opzichte van de belangrijkste concurrenten een stevige voorsprong kunnen uitbouwen.