De analisten van Leleux verwachten nog niet onmiddellijk een trendommekeer. Maar het lage niveau van de RSIindicator

kan er wel toe leiden dat we de komende weken tijdelijk wat licht hogere rentevoeten kunnen krijgen. Houden, zo luidt het advies van Leleux .

Bunds volgen het voorbeeld

Net zoals hun Amerikaanse tegenhanger profiteerden de Duitse Bunds van hun status als vluchthaven in financieel woelige tijden.

De Duitse 10-jaarsrente brak eveneens neerwaarts uit het zijwaartse consolidatiepatroon om te dalen tot een (voorlopig?) dieptepunt op 1,12%.

Ook hier verwacht Leleux nog niet direct een trendommekeer. Maar na de sterke prestatie van de afgelopen weken is een kleine opwaartse correctie niet uit te sluiten. Houden, zo luidt het ook hier het advies.

De analisten van Leleux verwachten nog niet onmiddellijk een trendommekeer. Maar het lage niveau van de RSIindicator kan er wel toe leiden dat we de komende weken tijdelijk wat licht hogere rentevoeten kunnen krijgen. Houden, zo luidt het advies van Leleux .Bunds volgen het voorbeeld Net zoals hun Amerikaanse tegenhanger profiteerden de Duitse Bunds van hun status als vluchthaven in financieel woelige tijden. De Duitse 10-jaarsrente brak eveneens neerwaarts uit het zijwaartse consolidatiepatroon om te dalen tot een (voorlopig?) dieptepunt op 1,12%. Ook hier verwacht Leleux nog niet direct een trendommekeer. Maar na de sterke prestatie van de afgelopen weken is een kleine opwaartse correctie niet uit te sluiten. Houden, zo luidt het ook hier het advies.