Die verwachting heeft onder andere te maken met twijfels over de economie. De Great Recession mag dan officieel zijn geëindigd in juni, dit volgens het National Bureau of Economic Research, maar bij veel Amerikanen overheerst nog steeds het pessimisme.

Dat blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door het John J. Heldrich Center for Workforce Development aan Rutgers University waar bijna 1100 Amerikanen, werklozen en tewerkgestelden aan deelnamen. Veel van de deelnemers hebben geen hoge verwachtingen wat betreft de economische vooruitzichten.

Die verwachting heeft onder andere te maken met twijfels over de economie. De Great Recession mag dan officieel zijn geëindigd in juni, dit volgens het National Bureau of Economic Research, maar bij veel Amerikanen overheerst nog steeds het pessimisme. Dat blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door het John J. Heldrich Center for Workforce Development aan Rutgers University waar bijna 1100 Amerikanen, werklozen en tewerkgestelden aan deelnamen. Veel van de deelnemers hebben geen hoge verwachtingen wat betreft de economische vooruitzichten.