De bedrijfsleiders staan momenteel niet te trappelen om nieuwe mensen aan te werven en dat is volgens Bartimiro de grootste uitdaging waar we momenteel mee worden geconfronteerd.

De 'complete' werkloosheidsgraad in de Verenigde Staten, inclusief de werknemers die de moed hebben opgegeven en geen nieuwe job meer zoeken, heeft inmiddels het niveau van 17,10% bereikt.

Bartimiro is van mening dat de economie nog een tijdje op de bodem zal blijven hangen alvorens het herstel zich doorzet. We bevinden ons volgens Bartimiro nog steeds in een zeer kwetsbare periode, waarbij verrassingen in negatieve zin steeds tot de mogelijkheden behoren.

De bedrijfsleiders staan momenteel niet te trappelen om nieuwe mensen aan te werven en dat is volgens Bartimiro de grootste uitdaging waar we momenteel mee worden geconfronteerd. De 'complete' werkloosheidsgraad in de Verenigde Staten, inclusief de werknemers die de moed hebben opgegeven en geen nieuwe job meer zoeken, heeft inmiddels het niveau van 17,10% bereikt. Bartimiro is van mening dat de economie nog een tijdje op de bodem zal blijven hangen alvorens het herstel zich doorzet. We bevinden ons volgens Bartimiro nog steeds in een zeer kwetsbare periode, waarbij verrassingen in negatieve zin steeds tot de mogelijkheden behoren.