Daarnaast stegen ook de pending homes voor de vijfde maand op rij. Bovendien rekenen de beleggers er op dat de werkloosheidscijfers voor de maand mei, die voor vanmiddag op de agenda staan, gaan meevallen.

Volgens Danske Bank heeft de versnelling van de Amerikaanse economie te maken met de verbetering van de arbeidsmarkt, die eindelijk een draai lijkt te hebben gemaakt.

Bovendien trekt de binnenlandse vraag in de Verenigde Staten sneller dan verwacht aan, wat betekent dat de consument er weer in gelooft. De risico's op een jobless recovery zijn in de afgelopen maanden alleszins een stuk kleiner geworden.

Daarnaast stegen ook de pending homes voor de vijfde maand op rij. Bovendien rekenen de beleggers er op dat de werkloosheidscijfers voor de maand mei, die voor vanmiddag op de agenda staan, gaan meevallen. Volgens Danske Bank heeft de versnelling van de Amerikaanse economie te maken met de verbetering van de arbeidsmarkt, die eindelijk een draai lijkt te hebben gemaakt. Bovendien trekt de binnenlandse vraag in de Verenigde Staten sneller dan verwacht aan, wat betekent dat de consument er weer in gelooft. De risico's op een jobless recovery zijn in de afgelopen maanden alleszins een stuk kleiner geworden.