Natuurlijk moet die snellere groei gerelateerd worden aan de tegenvallende prestatie van het Amerikaans BBP in de eerste drie maanden van het jaar. Toen werd een krimp met 2,90% opgetekend, zodat nu met bijzondere aandacht wordt uitgekeken naar de prestaties in het tweede kwartaal.

Waarschijnlijk zal het BBP in het tweede kwartaal met ongeveer 2,50% zijn gegroeid, waarna de groei zich in de tweede helft van het jaar kan verder zetten. Dat moet zonder enige twijfel positieve gevolgen hebben voor de tewerkstelling, aldus Juvyns, waardoor uiteindelijk ook de beurs van Wall Street sterk zou moeten kunnen presteren.

Natuurlijk moet die snellere groei gerelateerd worden aan de tegenvallende prestatie van het Amerikaans BBP in de eerste drie maanden van het jaar. Toen werd een krimp met 2,90% opgetekend, zodat nu met bijzondere aandacht wordt uitgekeken naar de prestaties in het tweede kwartaal. Waarschijnlijk zal het BBP in het tweede kwartaal met ongeveer 2,50% zijn gegroeid, waarna de groei zich in de tweede helft van het jaar kan verder zetten. Dat moet zonder enige twijfel positieve gevolgen hebben voor de tewerkstelling, aldus Juvyns, waardoor uiteindelijk ook de beurs van Wall Street sterk zou moeten kunnen presteren.