Andrew Law, beheerder van hedge fund Caxton Associates, is van mening dat Obama een droom koestert die niet ingevuld zal kunnen raken. Law verwacht dat de FED het taperen op korte of middellange termijn wel mag vergeten, de Amerikaanse economie mist ontsnappingssnelheid.

Dat betekent dat de quantative easing programma's nog geruime tijd verder gezet zullen moeten worden. De politiek slaagt er niet meer in om beslissingen te nemen en schuift de bal alsmaar verder voor zich uit. Daardoor worden de problemen alleen maar erger.

Andrew Law, beheerder van hedge fund Caxton Associates, is van mening dat Obama een droom koestert die niet ingevuld zal kunnen raken. Law verwacht dat de FED het taperen op korte of middellange termijn wel mag vergeten, de Amerikaanse economie mist ontsnappingssnelheid. Dat betekent dat de quantative easing programma's nog geruime tijd verder gezet zullen moeten worden. De politiek slaagt er niet meer in om beslissingen te nemen en schuift de bal alsmaar verder voor zich uit. Daardoor worden de problemen alleen maar erger.