Maar de bekende economen Peter Schiff en Doug Casey zijn van mening dat de cijfers die de Amerikaanse overheid publiceert van A tot Z gelogen zijn. De Amerikaanse economie ligt op apegapen, maar niemand geeft het toe. Schiff en Casey trekken de vergelijking zelfs door met de situatie in Argentinië.

Daar zijn de cijfers, onder ander in verband met de inflatie, zodanig gemanipuleerd dat het bijna lachwekkend is geworden. De echte inflatie in de VS zou overigens 8 tot 10% bedragen, een veelvoud van het cijfer dat officieel wordt gepubliceerd. Economisch boeren de VS in snel tempo achteruit, maar blijkbaar is het Witte Huis ziende blind.

Maar de bekende economen Peter Schiff en Doug Casey zijn van mening dat de cijfers die de Amerikaanse overheid publiceert van A tot Z gelogen zijn. De Amerikaanse economie ligt op apegapen, maar niemand geeft het toe. Schiff en Casey trekken de vergelijking zelfs door met de situatie in Argentinië. Daar zijn de cijfers, onder ander in verband met de inflatie, zodanig gemanipuleerd dat het bijna lachwekkend is geworden. De echte inflatie in de VS zou overigens 8 tot 10% bedragen, een veelvoud van het cijfer dat officieel wordt gepubliceerd. Economisch boeren de VS in snel tempo achteruit, maar blijkbaar is het Witte Huis ziende blind.