Mahendran verwacht anderzijds dat de groei van de Amerikaanse economie in positieve zin kan verrassen, meer bepaald door een sterker dan verwacht stijgingstempo.

Chris Leung, in Hong Kong fund manager bij Haitong International Asset Management, is momenteel volledig belegd. Hij is vooral positief voor de tweede helft van dit jaar.

Wat Europa betreft: de begrotingscrisis kan aan deze kant van de Atlantische Oceaan op de vraag blijven wegen. De vooruitzichten voor de Europese economie zien er dus minder goed uit.

Mahendran verwacht anderzijds dat de groei van de Amerikaanse economie in positieve zin kan verrassen, meer bepaald door een sterker dan verwacht stijgingstempo. Chris Leung, in Hong Kong fund manager bij Haitong International Asset Management, is momenteel volledig belegd. Hij is vooral positief voor de tweede helft van dit jaar. Wat Europa betreft: de begrotingscrisis kan aan deze kant van de Atlantische Oceaan op de vraag blijven wegen. De vooruitzichten voor de Europese economie zien er dus minder goed uit.