Ross verwacht weinig verandering in dit scenario, de arbeidsmarkt zal zich ook in de komende maanden niet kunnen herpakken. Er is namelijk geen sprake van top-line groei en het is alleen die top-line groei die voor nieuwe arbeidsplaatsen kan zorgen.

Het positieve punt is evenwel dat de vastgoedmarkt zich blijft herstellen en dat is te danken aan de invoering van het quantitative easing programma door de Amerikaanse centrale bank. QE heeft volgens Ross enkele positieve gevolgen gehad en het herstel van de vastgoedmarkt is er daar één van.

Ross verwacht weinig verandering in dit scenario, de arbeidsmarkt zal zich ook in de komende maanden niet kunnen herpakken. Er is namelijk geen sprake van top-line groei en het is alleen die top-line groei die voor nieuwe arbeidsplaatsen kan zorgen. Het positieve punt is evenwel dat de vastgoedmarkt zich blijft herstellen en dat is te danken aan de invoering van het quantitative easing programma door de Amerikaanse centrale bank. QE heeft volgens Ross enkele positieve gevolgen gehad en het herstel van de vastgoedmarkt is er daar één van.