Dit laatste blijkt het geval te zijn, de Amerikaanse economie is er veel slechter aan toe dan iedereen denkt. De situatie is helemaal anders dan op het einde van de vorige recessie. Toen was er sprake van een daadwerkelijke opleving, ditmaal is dat niet het geval.

Eigenlijk bevinden de Verenigde Staten zich zelfs nog op hetzelfde punt als bij het einde van vorige recessie, per saldo is er geen enkele vooruitgang geboekt. De FED heeft een rookgordijn opgetrokken over het economisch landschap en dat is vooral het werk geweest van ex-president Ben Bernanke.

Dit laatste blijkt het geval te zijn, de Amerikaanse economie is er veel slechter aan toe dan iedereen denkt. De situatie is helemaal anders dan op het einde van de vorige recessie. Toen was er sprake van een daadwerkelijke opleving, ditmaal is dat niet het geval. Eigenlijk bevinden de Verenigde Staten zich zelfs nog op hetzelfde punt als bij het einde van vorige recessie, per saldo is er geen enkele vooruitgang geboekt. De FED heeft een rookgordijn opgetrokken over het economisch landschap en dat is vooral het werk geweest van ex-president Ben Bernanke.