De Amerikaanse economie is een monster van Frankenstein geworden, een levende dode die vroeg of laat zal omvallen. In dat scenario zullen we een herhaling van 2008 krijgen, waarbij de regering in de Verenigde Staten weer op grote schaal met steun over de brug zal moeten komen.

Vervolgens zullen de VS een periode van zware besparingen tegemoet gaan, waarbij de schulden die in het systeem opgezadeld zitten geleidelijk aan afgebouwd zullen moeten worden. Dat zal gebeurd gaan met grote politieke spanningen in een periode dat de economische groei volledig zal zijn stilgevallen.

De Amerikaanse economie is een monster van Frankenstein geworden, een levende dode die vroeg of laat zal omvallen. In dat scenario zullen we een herhaling van 2008 krijgen, waarbij de regering in de Verenigde Staten weer op grote schaal met steun over de brug zal moeten komen. Vervolgens zullen de VS een periode van zware besparingen tegemoet gaan, waarbij de schulden die in het systeem opgezadeld zitten geleidelijk aan afgebouwd zullen moeten worden. Dat zal gebeurd gaan met grote politieke spanningen in een periode dat de economische groei volledig zal zijn stilgevallen.