Zowat elk aspect van de economie is frauduleus en de Amerikanen wordt een rad voor de ogen gedraaid met opgepompte cijfers. Dit alles gebeurd met medeweten van het Witte Huis, dat overigens zelf ook boter op het hoofd heeft. Want de Amerikaanse buitenlandse politiek is eveneens een grote ramp.

In Irak en Afghanistan hebben de Amerikanen groot gezichtsverlies geleden, de rol van politieagent van de wereld is de Amerikanen niet langer op het lijf geschreven. Recent ging Barack Obama plat op zijn gezicht met Syrië, hetzelfde dreigt nu ook in de Oekraïne te gebeuren.

Zowat elk aspect van de economie is frauduleus en de Amerikanen wordt een rad voor de ogen gedraaid met opgepompte cijfers. Dit alles gebeurd met medeweten van het Witte Huis, dat overigens zelf ook boter op het hoofd heeft. Want de Amerikaanse buitenlandse politiek is eveneens een grote ramp. In Irak en Afghanistan hebben de Amerikanen groot gezichtsverlies geleden, de rol van politieagent van de wereld is de Amerikanen niet langer op het lijf geschreven. Recent ging Barack Obama plat op zijn gezicht met Syrië, hetzelfde dreigt nu ook in de Oekraïne te gebeuren.