Met name de consumenten zijn op de rem gaan staan. Die worden namelijk geconfronteerd met de duurdere energieprijzen, waardoor hun koopkracht wordt aangetast.

Daarnaast is ook vastgoedsector nog niet boven water. Het totaalbeeld voor de Amerikaanse economie is momenteel ietwat diffuus. Er zijn echter duidelijke signalen die in de richting van een afkoeling wijzen.

Feldstein verklaarde gisterenavond in een interview op Bloomberg in het programma InBusiness With Margaret Brennan" dat de vertraging misschien zelfs al tegen het einde van het vierde kwartaal is begonnen. De januari-cijfers waren allesbehalve stevig.

Met name de consumenten zijn op de rem gaan staan. Die worden namelijk geconfronteerd met de duurdere energieprijzen, waardoor hun koopkracht wordt aangetast. Daarnaast is ook vastgoedsector nog niet boven water. Het totaalbeeld voor de Amerikaanse economie is momenteel ietwat diffuus. Er zijn echter duidelijke signalen die in de richting van een afkoeling wijzen. Feldstein verklaarde gisterenavond in een interview op Bloomberg in het programma InBusiness With Margaret Brennan" dat de vertraging misschien zelfs al tegen het einde van het vierde kwartaal is begonnen. De januari-cijfers waren allesbehalve stevig.