Dat herstel gebeurt wel degelijk, zij het aan een traag tempo. De eigenlijke economische situatie is echter beter dan wat de doorsnee Amerikaan dagelijks in zijn krant leest.

Volgens Waggoner is een double-dip in geen geval sprake. Tijdens het derde kwartaal vertraagde de economie weliswaar, maar dat is volgens hem de gewoonste zaak in de wereld.

Anderzijds geeft Waggoner wel toe dat de economie de pre-recessie niveaus nog niet heeft bereikt. Het zal bovendien nog wel een tijdje duren alvorens het zo ver is.

Oktober kan ook dit jaar volgens hem een belangrijke maand worden, want dan wordt de grondslag gelegd voor de periode van de feestdagen. Waggoner kijkt wel erg ver in de toekomst, zo blijkt.

Dat herstel gebeurt wel degelijk, zij het aan een traag tempo. De eigenlijke economische situatie is echter beter dan wat de doorsnee Amerikaan dagelijks in zijn krant leest. Volgens Waggoner is een double-dip in geen geval sprake. Tijdens het derde kwartaal vertraagde de economie weliswaar, maar dat is volgens hem de gewoonste zaak in de wereld. Anderzijds geeft Waggoner wel toe dat de economie de pre-recessie niveaus nog niet heeft bereikt. Het zal bovendien nog wel een tijdje duren alvorens het zo ver is. Oktober kan ook dit jaar volgens hem een belangrijke maand worden, want dan wordt de grondslag gelegd voor de periode van de feestdagen. Waggoner kijkt wel erg ver in de toekomst, zo blijkt.