Sinds 2010 wordt de beleggers voorgeschoteld dat de economie op korte termijn opnieuw sneller zal groeien, die groei wordt telkens voorgesteld als binnen handbereik. De werkelijkheid is echter anders, de groei zet zich steevast niet door. Volgens Biderman zal dat ook niet gebeuren.

De jobcreatie vertraagt - zoals nogmaals werd aangetoond door de cijfers voor de maand juli - de economische groei versnelt niet maar vertraagt en het inkomen van de Amerikanen blijft stabiel. De Amerikaanse economie groeit niet en dat zullen we geweten hebben, meer bepaald in de vorm van een correctie op Wall Street.

Sinds 2010 wordt de beleggers voorgeschoteld dat de economie op korte termijn opnieuw sneller zal groeien, die groei wordt telkens voorgesteld als binnen handbereik. De werkelijkheid is echter anders, de groei zet zich steevast niet door. Volgens Biderman zal dat ook niet gebeuren. De jobcreatie vertraagt - zoals nogmaals werd aangetoond door de cijfers voor de maand juli - de economische groei versnelt niet maar vertraagt en het inkomen van de Amerikanen blijft stabiel. De Amerikaanse economie groeit niet en dat zullen we geweten hebben, meer bepaald in de vorm van een correctie op Wall Street.