De Goldman Sachs Analyst Index (GSAI) vertelt echter een heel ander verhaal. Deze index volgt een aantal sectoren uit zowel de verwerkende industrie als de diensten. De GSAI bereikte een piek voor de afgelopen jaren in augustus, maar ging in september in sneltreinvaart onderuit.

Vooral de New Orders sub-index maakte een bungeejump, wat weinig goeds voor de toekomst voorspelt. De sales/shipments index daalde eveneens, terwijl de tewerkstellingsindex duidelijk onder het niveau van 50 bleef. Vooral de tewerkstelling blijft een probleem, want deze subindex bevindt zich nu al zes maanden onder het niveau van 50.

De Goldman Sachs Analyst Index (GSAI) vertelt echter een heel ander verhaal. Deze index volgt een aantal sectoren uit zowel de verwerkende industrie als de diensten. De GSAI bereikte een piek voor de afgelopen jaren in augustus, maar ging in september in sneltreinvaart onderuit. Vooral de New Orders sub-index maakte een bungeejump, wat weinig goeds voor de toekomst voorspelt. De sales/shipments index daalde eveneens, terwijl de tewerkstellingsindex duidelijk onder het niveau van 50 bleef. Vooral de tewerkstelling blijft een probleem, want deze subindex bevindt zich nu al zes maanden onder het niveau van 50.