Het Amerikaanse corrupt systeem krijgt zijn verdiende straf, aldus de uitgever van The Gloom and Doom report. Volgens Faber is het plaatje overduidelijk zijn: leiders die de macht in handen hebben gekregen, zijn gedwongen om op een verantwoorde manier te handelen.

Dat is in de Verenigde Staten dus niet gebeurt. Het probleem is met andere woorden dat de regering en de parlementsleden niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor hun daden. Was dat wel het geval, dan zou er al lang een oplossing voor de huidige problemen zijn gevonden.

Het Amerikaanse corrupt systeem krijgt zijn verdiende straf, aldus de uitgever van The Gloom and Doom report. Volgens Faber is het plaatje overduidelijk zijn: leiders die de macht in handen hebben gekregen, zijn gedwongen om op een verantwoorde manier te handelen. Dat is in de Verenigde Staten dus niet gebeurt. Het probleem is met andere woorden dat de regering en de parlementsleden niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor hun daden. Was dat wel het geval, dan zou er al lang een oplossing voor de huidige problemen zijn gevonden.