James Bullard, St. Louis Fed president, is echter een andere mening toegedaan. Hij maakt zich meer zorgen over disinflatie, want van inflatiesignalen valt in de Verenigde Staten totaal niets te bespeuren. Wanneer het inflatiegevaar afneemt, is Bullard zelfs bereid om de stimulerende maatregelen op te drijven.

De economie in de Verenigde Staten zou een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken, want in de tweede helft van het jaar zou er een serieuze groeivertraging kunnen optreden.

Bullard maakt zich onder andere zorgen dat het mislukken van de politiek van monetaire verruiming door de FED ernstige gevolgen voor de financiële markten zou kunnen hebben.

James Bullard, St. Louis Fed president, is echter een andere mening toegedaan. Hij maakt zich meer zorgen over disinflatie, want van inflatiesignalen valt in de Verenigde Staten totaal niets te bespeuren. Wanneer het inflatiegevaar afneemt, is Bullard zelfs bereid om de stimulerende maatregelen op te drijven. De economie in de Verenigde Staten zou een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken, want in de tweede helft van het jaar zou er een serieuze groeivertraging kunnen optreden. Bullard maakt zich onder andere zorgen dat het mislukken van de politiek van monetaire verruiming door de FED ernstige gevolgen voor de financiële markten zou kunnen hebben.