Tyler Durden van Zero Hedge is van mening dat de centrale bank momenteel volop bezig is met het bestelen van haar eigen onderdanen en, bij uitbreiding, van de rest van de wereld. Ze voert namelijk een monetaire politiek die de waarde van de dollar uiteindelijk zal uithollen.

Maar ook haar stille oorlog tegen het goud berokkent de rest van de wereld grote schade. De Amerikaanse centrale bank voert al 100 jaar oorlog tegen het goud, waardoor het goud nooit de kans heeft gekregen om een eerlijke waardering te krijgen. Zonder ingrepen van de FED zou de goudprijs momenteel veel hoger staan.

Tyler Durden van Zero Hedge is van mening dat de centrale bank momenteel volop bezig is met het bestelen van haar eigen onderdanen en, bij uitbreiding, van de rest van de wereld. Ze voert namelijk een monetaire politiek die de waarde van de dollar uiteindelijk zal uithollen. Maar ook haar stille oorlog tegen het goud berokkent de rest van de wereld grote schade. De Amerikaanse centrale bank voert al 100 jaar oorlog tegen het goud, waardoor het goud nooit de kans heeft gekregen om een eerlijke waardering te krijgen. Zonder ingrepen van de FED zou de goudprijs momenteel veel hoger staan.