Pento is van mening dat de correctie in de beurskoersen in dat verband boekdelen spreekt. De beleggers zijn het vertrouwen in de slagkracht van de euro kwijt en dat vertrouwen zal niet snel terugkomen.

De Amerikaanse centrale bank neemt voortdurend foute beslissingen, zo meent Pento. Hij vergelijkt de beslissing van het FOMC om benzine te tanken in een auto waar geen motor in zit.

De consumenten zijn nog steeds hun schulden aan het afbouwen, zodat er totaal geen behoefte bestaat aan extra liquiditeiten.

Dezelfde kritiek werd overigens door ex-FED voorzitter Greenspan geuit.

Die verklaarde afgelopen dinsdag dat de economische situatie slechter is dan door de Amerikaanse centrale bank wordt toegegeven.

Pento is van mening dat de correctie in de beurskoersen in dat verband boekdelen spreekt. De beleggers zijn het vertrouwen in de slagkracht van de euro kwijt en dat vertrouwen zal niet snel terugkomen. De Amerikaanse centrale bank neemt voortdurend foute beslissingen, zo meent Pento. Hij vergelijkt de beslissing van het FOMC om benzine te tanken in een auto waar geen motor in zit. De consumenten zijn nog steeds hun schulden aan het afbouwen, zodat er totaal geen behoefte bestaat aan extra liquiditeiten. Dezelfde kritiek werd overigens door ex-FED voorzitter Greenspan geuit. Die verklaarde afgelopen dinsdag dat de economische situatie slechter is dan door de Amerikaanse centrale bank wordt toegegeven.