Mike Crofton, President en CEO van Philadelphia Trust Company, is van mening dat de rentestijging in een stroomversnellling zal raken zodra de 'great rotation', de overstap van aandelen naar obligaties, heeft plaatsgevonden. Daarmee zal een evolutie op gang worden gebracht die onmogelijk valt te stoppen.

Crofton is van mening dat de rentestijging in de komende 18 tot 24 maanden zal plaatsvinden. Dat is weliswaar goed nieuws voor de spaarders, maar slecht nieuws voor de Amerikaanse economie. Die dreigt namelijk in een recessie weg te zinken. Crofton houdt rekening met een heuse uitverkoop van obligaties zodra de koersen beginnen te dalen.

Mike Crofton, President en CEO van Philadelphia Trust Company, is van mening dat de rentestijging in een stroomversnellling zal raken zodra de 'great rotation', de overstap van aandelen naar obligaties, heeft plaatsgevonden. Daarmee zal een evolutie op gang worden gebracht die onmogelijk valt te stoppen. Crofton is van mening dat de rentestijging in de komende 18 tot 24 maanden zal plaatsvinden. Dat is weliswaar goed nieuws voor de spaarders, maar slecht nieuws voor de Amerikaanse economie. Die dreigt namelijk in een recessie weg te zinken. Crofton houdt rekening met een heuse uitverkoop van obligaties zodra de koersen beginnen te dalen.