Zelfs de weersvoorspellingen zijn minder accuraat geworden als gevolg van de besparingen op personeel. De vrees neemt toe dat in een volgende fase van de besparingen er op grote schaal overheidspersoneel zal worden ontslagen. Daardoor dreigt de werking van het land te worden afgeremd.

Vanaf 1 maart worden er automatische besparingen voor een bedrag van 1200 miljard dollar van kracht en die kunnen er alleen maar toe leiden dat er verder wordt bezuinigd op overheidspersoneel. Het zogenaamde 'sequester' kan de Verenigde Staten aardig op hun kop zetten.

Zelfs de weersvoorspellingen zijn minder accuraat geworden als gevolg van de besparingen op personeel. De vrees neemt toe dat in een volgende fase van de besparingen er op grote schaal overheidspersoneel zal worden ontslagen. Daardoor dreigt de werking van het land te worden afgeremd. Vanaf 1 maart worden er automatische besparingen voor een bedrag van 1200 miljard dollar van kracht en die kunnen er alleen maar toe leiden dat er verder wordt bezuinigd op overheidspersoneel. Het zogenaamde 'sequester' kan de Verenigde Staten aardig op hun kop zetten.