Daar kan volgens de topman van het grootste Amerikaans bouwbedrijf alleen verandering in komen wanneer de economische groei in de Verenigde Staten opnieuw aantrekt. Voorwaarden daarvoor zijn een sterkere arbeidsmarkt en een herstel van het consumenvertrouwen.

Pulte maakte voor het eerst sinds 2006 weer winst, maar dat was hoofdzakelijk te danken aan een belastingvoordeel en aan de verkoop van dochtermaatschappij Centex Corporation.

De zwakke Amerikaanse economie kan een belangrijk strijdpunt worden tijdens de tussentijdse verkiezingen in november.

President Obama is er niet in geslaagd om de economie weer in de rails te krijgen en dat kan zijn democratische partij zwaar aangerekend worden.

Daar kan volgens de topman van het grootste Amerikaans bouwbedrijf alleen verandering in komen wanneer de economische groei in de Verenigde Staten opnieuw aantrekt. Voorwaarden daarvoor zijn een sterkere arbeidsmarkt en een herstel van het consumenvertrouwen. Pulte maakte voor het eerst sinds 2006 weer winst, maar dat was hoofdzakelijk te danken aan een belastingvoordeel en aan de verkoop van dochtermaatschappij Centex Corporation. De zwakke Amerikaanse economie kan een belangrijk strijdpunt worden tijdens de tussentijdse verkiezingen in november. President Obama is er niet in geslaagd om de economie weer in de rails te krijgen en dat kan zijn democratische partij zwaar aangerekend worden.