De Amerikaanse bouwsector trekt zich langzaam maar zeker uit het dal, zo blijkt uit het feit dat er het grootste aantal nieuwe woningen in opbouw is sinds 2008. De vastgoedsector lag aan de basis van het uitbreken van de crisis, maar het moet nog worden afgewacht of die ook het einde er van gaat inleiden.

Bank of America overtuigt niet echt met kwartaalcijfers

Bank of America heeft het tweede kwartaal opnieuw winstgevend afgesloten, de winst overtrof bovendien de verwachtingen van de analisten.

De bank moest het kleinste bedrag aan provisies voor probleemkredieten opzij zetten sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2007.

Netto werd over de verslagperiode 2,10 miljard dollar verdiend, of 19 dollar per aandeel. De consensusverwachting bij de analisten lag slechts op een winst per aandeel van 16 dollar. Toch noteert de koers van het aandeel ruim 2% lager, wat mogelijk te maken heeft met betrokkenheid bij het LIBOR-schandaal.

De Amerikaanse bouwsector trekt zich langzaam maar zeker uit het dal, zo blijkt uit het feit dat er het grootste aantal nieuwe woningen in opbouw is sinds 2008. De vastgoedsector lag aan de basis van het uitbreken van de crisis, maar het moet nog worden afgewacht of die ook het einde er van gaat inleiden. Bank of America overtuigt niet echt met kwartaalcijfers Bank of America heeft het tweede kwartaal opnieuw winstgevend afgesloten, de winst overtrof bovendien de verwachtingen van de analisten. De bank moest het kleinste bedrag aan provisies voor probleemkredieten opzij zetten sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2007. Netto werd over de verslagperiode 2,10 miljard dollar verdiend, of 19 dollar per aandeel. De consensusverwachting bij de analisten lag slechts op een winst per aandeel van 16 dollar. Toch noteert de koers van het aandeel ruim 2% lager, wat mogelijk te maken heeft met betrokkenheid bij het LIBOR-schandaal.