Er was nochtans goed nieuws uit de bouwsector, in de vorm van een toegenomen vertrouwen in de bouwsector. Daar wordt namelijk vastgesteld dat de vastgoedsector in de Verenigde Staten een duidelijk herstel te zien geeft. De vooruitzichten zien er bovendien uitstekend uit.

Tijdens de lentemaanden, dé periode bij uitstek voor de verkoop van huizen, zijn de verkopen verder aangetrokken. Bovendien is het zes jaar geleden dat de vooruitzichten voor de komende zes maanden er nog zo goed uitzagen. De sector kan in zijn geheel dus nog verder aantrekken.

Er was nochtans goed nieuws uit de bouwsector, in de vorm van een toegenomen vertrouwen in de bouwsector. Daar wordt namelijk vastgesteld dat de vastgoedsector in de Verenigde Staten een duidelijk herstel te zien geeft. De vooruitzichten zien er bovendien uitstekend uit. Tijdens de lentemaanden, dé periode bij uitstek voor de verkoop van huizen, zijn de verkopen verder aangetrokken. Bovendien is het zes jaar geleden dat de vooruitzichten voor de komende zes maanden er nog zo goed uitzagen. De sector kan in zijn geheel dus nog verder aantrekken.