Zowel Pulte Homes als Centex, die momenteel aan een fusieproces bezig zijn, stelden een lichte verbetering in hun activiteiten vast. Beide bedrijven maakten bekend dat de bestellingen voor nieuwe huizen aantrokken tijdens de eerste helft van het jaar.

Richard Dugas, topman van Pulte Homes, zei dat er links en rechts positieve signalen zijn die laten verhopen dat de bouwmarkt aan het uitbodemen is.

Dugas wees echter ook naar de forse concurrentie die de bouwsector ondervindt van huizen die vanwege 'foreclosures' (gedwongen verkopen) te koop worden aangeboden.

Zowel Pulte Homes als Centex, die momenteel aan een fusieproces bezig zijn, stelden een lichte verbetering in hun activiteiten vast. Beide bedrijven maakten bekend dat de bestellingen voor nieuwe huizen aantrokken tijdens de eerste helft van het jaar. Richard Dugas, topman van Pulte Homes, zei dat er links en rechts positieve signalen zijn die laten verhopen dat de bouwmarkt aan het uitbodemen is. Dugas wees echter ook naar de forse concurrentie die de bouwsector ondervindt van huizen die vanwege 'foreclosures' (gedwongen verkopen) te koop worden aangeboden.