De Amerikaanse bouwbedrijven klagen over een geringe vraag naar nieuwbouw. Richard Dugas van Pulte Homes verklaarde vorige week dat de vraag over heel het grondgebied van de VS extreem laag blijft.

Raghuram Rajan, voormalige hoofdeconoom van het Internationaal Monetair Fonds en nu voorzitter van het Economic Development and Review Committee bij de OESO, is nochtans van mening dat de basisrente in de Verenigde Staten naar omhoog moet, ook al kan dit de bouwsector zware schade toebrengen.

Derrick Wulf, portfolio manager bij Dwight Asset Management Co. in Burlington, is van mening dat de FED echter over weinig ruimte beschikt om fouten te maken. Wanneer de Amerikaanse centrale bank in de fout gaat, kunnen de gevolgen daarvan zwaar zijn.

De Amerikaanse bouwbedrijven klagen over een geringe vraag naar nieuwbouw. Richard Dugas van Pulte Homes verklaarde vorige week dat de vraag over heel het grondgebied van de VS extreem laag blijft. Raghuram Rajan, voormalige hoofdeconoom van het Internationaal Monetair Fonds en nu voorzitter van het Economic Development and Review Committee bij de OESO, is nochtans van mening dat de basisrente in de Verenigde Staten naar omhoog moet, ook al kan dit de bouwsector zware schade toebrengen. Derrick Wulf, portfolio manager bij Dwight Asset Management Co. in Burlington, is van mening dat de FED echter over weinig ruimte beschikt om fouten te maken. Wanneer de Amerikaanse centrale bank in de fout gaat, kunnen de gevolgen daarvan zwaar zijn.