Geconfronteerd met een steeds grotere vraag naar bier hebben een aantal gekende speler op de markt zoals Sierra Nevada Brewing en Lagunitas Brewing hun capaciteit uitgebreid. De grote brouwers (waaronder ook Heineken en AB-InBev) voldoen aan de nationale vraag, maar de markt voor speciale bieren is iets helemaal anders.

Er wordt een groeiend aantal kleine brouwerijen opgericht die zich hoofdzakelijk op speciaalbieren focussen, een evolutie die we eerder al in Europa op gang zaken komen. Er is volgens de sector nog ruimte voor groei, want Duitsland heeft per hoofd van de bevolking nog steeds een groter aantal brouwerijen dan de VS.

Geconfronteerd met een steeds grotere vraag naar bier hebben een aantal gekende speler op de markt zoals Sierra Nevada Brewing en Lagunitas Brewing hun capaciteit uitgebreid. De grote brouwers (waaronder ook Heineken en AB-InBev) voldoen aan de nationale vraag, maar de markt voor speciale bieren is iets helemaal anders. Er wordt een groeiend aantal kleine brouwerijen opgericht die zich hoofdzakelijk op speciaalbieren focussen, een evolutie die we eerder al in Europa op gang zaken komen. Er is volgens de sector nog ruimte voor groei, want Duitsland heeft per hoofd van de bevolking nog steeds een groter aantal brouwerijen dan de VS.