Enkele aandelen blijven in de kijker lopen en eentje daarvan is zonder enige twijfel Apple. Het aandeel heeft een stock split doorgevoerd in een verhouding van zeven nieuwe voor één oud aandeel. Sinds de stock split heeft het aandeel zich kranig gedragen.

Momenteel noteert de koers van Apple boven het niveau van 90 dollar, maar een verdere stijging lijkt tot de mogelijkheden te behoren. De beleggers kijken alvast uit naar het moment dat het management van Apple het gamma aan nieuwe producten zal voorstellen.

Enkele aandelen blijven in de kijker lopen en eentje daarvan is zonder enige twijfel Apple. Het aandeel heeft een stock split doorgevoerd in een verhouding van zeven nieuwe voor één oud aandeel. Sinds de stock split heeft het aandeel zich kranig gedragen. Momenteel noteert de koers van Apple boven het niveau van 90 dollar, maar een verdere stijging lijkt tot de mogelijkheden te behoren. De beleggers kijken alvast uit naar het moment dat het management van Apple het gamma aan nieuwe producten zal voorstellen.