De Amerikaanse beurzen zitten nochtans met een ei opgezadeld. De Amerikaanse centrale bank doet haar uiterste best om de economie op te pompen, maar de man in de straat wil de FED niet echt geloven. Dat blijkt uit de evolutie van het consumentenvertrouwen.

Door de magie van multiple expansie staan de aandelenkoersen op piekniveaus. Bovendien wordt nog steeds gesproken over goedkope koersniveaus ondanks het feit de verwachtingen qua bedrijfswinsten duidelijk zijn afgenomen. Vroeg of laat moet er ergens een wieltje in dit radertje stokken, met alle gevolgen vandien.

De Amerikaanse beurzen zitten nochtans met een ei opgezadeld. De Amerikaanse centrale bank doet haar uiterste best om de economie op te pompen, maar de man in de straat wil de FED niet echt geloven. Dat blijkt uit de evolutie van het consumentenvertrouwen. Door de magie van multiple expansie staan de aandelenkoersen op piekniveaus. Bovendien wordt nog steeds gesproken over goedkope koersniveaus ondanks het feit de verwachtingen qua bedrijfswinsten duidelijk zijn afgenomen. Vroeg of laat moet er ergens een wieltje in dit radertje stokken, met alle gevolgen vandien.