Wanneer Buffett niet van mening is veranderd, zal hij zich momenteel zorgen maken over de hoge waarderingen op de Amerikaanse beurzen. Op basis van de Market-Cap-to-GDP is Wall Steet namelijk momenteel peperduur gewaardeerd, van koopjes is geen sprake meer.

Zowel de Market-Cap-to-GDP, ook wel de Buffett Index genoemd, als de Wilshire 5000 geven aan dat de waarderingen momenteel boven het niveau van de piek van vlak voor het bereiken van de huizenzeepbel in 2007 staan. Een correctie zou dan ook niet dan logisch lijken.

Wanneer Buffett niet van mening is veranderd, zal hij zich momenteel zorgen maken over de hoge waarderingen op de Amerikaanse beurzen. Op basis van de Market-Cap-to-GDP is Wall Steet namelijk momenteel peperduur gewaardeerd, van koopjes is geen sprake meer. Zowel de Market-Cap-to-GDP, ook wel de Buffett Index genoemd, als de Wilshire 5000 geven aan dat de waarderingen momenteel boven het niveau van de piek van vlak voor het bereiken van de huizenzeepbel in 2007 staan. Een correctie zou dan ook niet dan logisch lijken.