Veel goed nieuws lijkt al in de koersen verrekend te zitten, hoewel de optimisten verwijzen naar factoren als de cash die op de zijlijn op een bestemming ligt te wachten, de daling van de werkloosheidscijfers in de Verenigde Staten, Wall Street als een veilige haven in geval van crisis enzovoort.

Maar Tyler Durden van Zero Hedge laat een heel ander geluid horen. De Amerikaanse beurzen zijn overgewaardeerd en dan nog geen klein beetje. Dat geldt op de eerste plaats voor de small caps, waar de waarderingen in sommige gevallen letterlijk door het plafond zijn gevlogen.

Veel goed nieuws lijkt al in de koersen verrekend te zitten, hoewel de optimisten verwijzen naar factoren als de cash die op de zijlijn op een bestemming ligt te wachten, de daling van de werkloosheidscijfers in de Verenigde Staten, Wall Street als een veilige haven in geval van crisis enzovoort. Maar Tyler Durden van Zero Hedge laat een heel ander geluid horen. De Amerikaanse beurzen zijn overgewaardeerd en dan nog geen klein beetje. Dat geldt op de eerste plaats voor de small caps, waar de waarderingen in sommige gevallen letterlijk door het plafond zijn gevlogen.