In zijn visie hebben we de top van de secular bull market bereikt. Cleusix verwijst naar Alan Greenspan, die in 1996 in verband met de evolutie van de beurskoersen over irrationale overdrijving sprak. Momenteel zijn de koersen volgens deze fondsbeheerder meer dan 50% overgewaardeerd.

Zo erg was de situatie destijds in 1996 niet. Het grote verschil met het verleden is dat de Amerikaanse centrale bank bijna al haar pijlen heeft verschoten. Wanneer het tij definitief keert, zal er ditmaal geen enkele plaats zijn waar de beleggers zich kunnen verschuilen.

In zijn visie hebben we de top van de secular bull market bereikt. Cleusix verwijst naar Alan Greenspan, die in 1996 in verband met de evolutie van de beurskoersen over irrationale overdrijving sprak. Momenteel zijn de koersen volgens deze fondsbeheerder meer dan 50% overgewaardeerd. Zo erg was de situatie destijds in 1996 niet. Het grote verschil met het verleden is dat de Amerikaanse centrale bank bijna al haar pijlen heeft verschoten. Wanneer het tij definitief keert, zal er ditmaal geen enkele plaats zijn waar de beleggers zich kunnen verschuilen.