Een rentedaling kan volgens professor Stefan Duchateau voor de nodige impulsen zorgen op de arbeidsmarkt. FED-Voorzitter Yellen heeft hierbij het geluk dat de inflatiecijfers erg gemodereerd blijven, zodat er geen direct gevaar uitgaat van haar agressieve politiek.

Wat indien de Democraten alsnog (en misschien beide kamers) verliezen? De nieuwe uitdaging is dan snel gevonden: De presidentsverkiezingen binnen twee jaar leveren dan opnieuw voldoende motivatie voor een volgehouden beleid van extreem lage termijnrente. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Een rentedaling kan volgens professor Stefan Duchateau voor de nodige impulsen zorgen op de arbeidsmarkt. FED-Voorzitter Yellen heeft hierbij het geluk dat de inflatiecijfers erg gemodereerd blijven, zodat er geen direct gevaar uitgaat van haar agressieve politiek. Wat indien de Democraten alsnog (en misschien beide kamers) verliezen? De nieuwe uitdaging is dan snel gevonden: De presidentsverkiezingen binnen twee jaar leveren dan opnieuw voldoende motivatie voor een volgehouden beleid van extreem lage termijnrente. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.