Volgens de technische analisten van Bank of America Merrill Lynch heeft de S&P 500 nu de weg vrij tot 1700 punten, maar in die buurt wacht stevige weerstand. Boven dat niveau zou er een melt-up kunnen komen, waarbij de weg meteen open ligt richting 1775 punten.

Met name de sector van de financials ligt nu goed op dreef. Buiten Wall Street was het nieuws van de dag dat hedge fund manager Dan Loeb Sony wil dwingen om zichzelf op te splitsen. Daarbij zou de entertainment van het bedrijf verzelfstandigd moeten worden.

Volgens de technische analisten van Bank of America Merrill Lynch heeft de S&P 500 nu de weg vrij tot 1700 punten, maar in die buurt wacht stevige weerstand. Boven dat niveau zou er een melt-up kunnen komen, waarbij de weg meteen open ligt richting 1775 punten. Met name de sector van de financials ligt nu goed op dreef. Buiten Wall Street was het nieuws van de dag dat hedge fund manager Dan Loeb Sony wil dwingen om zichzelf op te splitsen. Daarbij zou de entertainment van het bedrijf verzelfstandigd moeten worden.