De sterke dollar duwt de goudprijs opnieuw weg, inmiddels werd het niveau van 1400 dollar naar beneden doorbroken. Ook de andere grondstoffen, waaronder olie, krijgen met verkoopdruk af te rekenen. Voor 1 euro moet nog slechts iets minder dan 1,2850 dollar worden betaald.

Op de Nasdaq staat de koers van Apple opnieuw onder druk, waarbij hedge fund beheerder Julian Robertson zijn posities in het aandeel verder heeft afgebouwd. Daar tegenover staat dat de koers van Google de wind in de zeilen blijft hebben, vandaag weer de kaap van 900 dollar doorbroken.

De sterke dollar duwt de goudprijs opnieuw weg, inmiddels werd het niveau van 1400 dollar naar beneden doorbroken. Ook de andere grondstoffen, waaronder olie, krijgen met verkoopdruk af te rekenen. Voor 1 euro moet nog slechts iets minder dan 1,2850 dollar worden betaald. Op de Nasdaq staat de koers van Apple opnieuw onder druk, waarbij hedge fund beheerder Julian Robertson zijn posities in het aandeel verder heeft afgebouwd. Daar tegenover staat dat de koers van Google de wind in de zeilen blijft hebben, vandaag weer de kaap van 900 dollar doorbroken.