De goede gang van zaken in de Amerikaanse economie werd volgens ABN Amro gisteren bevestigd door de groeicijfers over het derde kwartaal. Daaruit bleek dat die Amerikaanse economie met 3,6% is gegroeid, en dat was de sterkste groei sinds begin 2012.

Bij een eerdere raming werd er nog een vooruitgang van 's werelds grootste economie gemeld van 2,8%. Economen hadden verwacht dat de groei zou worden bijgesteld tot 3,1%. Dit bevestigt de visie van ABN Amro dat de motor van de wereldeconomie schakelt naar de volgende versnelling.

De goede gang van zaken in de Amerikaanse economie werd volgens ABN Amro gisteren bevestigd door de groeicijfers over het derde kwartaal. Daaruit bleek dat die Amerikaanse economie met 3,6% is gegroeid, en dat was de sterkste groei sinds begin 2012. Bij een eerdere raming werd er nog een vooruitgang van 's werelds grootste economie gemeld van 2,8%. Economen hadden verwacht dat de groei zou worden bijgesteld tot 3,1%. Dit bevestigt de visie van ABN Amro dat de motor van de wereldeconomie schakelt naar de volgende versnelling.