Ondertussen blijft het gonzen van overnamegeruchten en ook aankondigingen. Dit lijkt sowieso een thema te worden voor de rest van het jaar. En vanzelfsprekend is dit marktondersteunend.

Daarnaast is het ook deflatoir omdat we hier ook uit kunnen lezen dat de ongebreidelde zoektocht van bedrijven naar kostenverminderingen en efficiëntiewinsten verder gaat.

Vrijdag 25 april belooft echter geen goede dag te worden voor de Amerikaanse beurzen, want de belangrijkste indices noteren diep in het rood. De Nasdaq geeft ruim anderhalf procent prijs, vooral als gevolg van de negatieve reactie op de publicatie van de cijfers van Amazon.

Ondertussen blijft het gonzen van overnamegeruchten en ook aankondigingen. Dit lijkt sowieso een thema te worden voor de rest van het jaar. En vanzelfsprekend is dit marktondersteunend. Daarnaast is het ook deflatoir omdat we hier ook uit kunnen lezen dat de ongebreidelde zoektocht van bedrijven naar kostenverminderingen en efficiëntiewinsten verder gaat. Vrijdag 25 april belooft echter geen goede dag te worden voor de Amerikaanse beurzen, want de belangrijkste indices noteren diep in het rood. De Nasdaq geeft ruim anderhalf procent prijs, vooral als gevolg van de negatieve reactie op de publicatie van de cijfers van Amazon.