De economie is in herstel en dat herstel zal zich nu moeten vertalen in een stijging van de resultaten.

Dan Seiver, uitgever van het Pad System Report en professor Financiën aan de San Diego State University, vreest echter dat de groei van die resultaten onder het niveau van de BBP-groei zal blijven. Bovendien lijkt het onwaarschijnlijk dat de groei van de Amerikaanse economie kan versnellen.

Seiver vreest dat een groot deel van het geld dat door de FED werd gedrukt naar de beurs is gevloeid. Maar wanneer de Amerikaanse centrale bank haar rentepolitiek zal herzien, is de kans groot dat dit geld opnieuw aan de beurs zal worden onttrokken.

De economie is in herstel en dat herstel zal zich nu moeten vertalen in een stijging van de resultaten. Dan Seiver, uitgever van het Pad System Report en professor Financiën aan de San Diego State University, vreest echter dat de groei van die resultaten onder het niveau van de BBP-groei zal blijven. Bovendien lijkt het onwaarschijnlijk dat de groei van de Amerikaanse economie kan versnellen. Seiver vreest dat een groot deel van het geld dat door de FED werd gedrukt naar de beurs is gevloeid. Maar wanneer de Amerikaanse centrale bank haar rentepolitiek zal herzien, is de kans groot dat dit geld opnieuw aan de beurs zal worden onttrokken.