Specifieke accenten blijft professor Stefan Duchateau leggen in de energiesector. Zeker na de recente commotie in Oekraïne, wijst het goedkope schaliegas dat de VS weet te ontginnen steeds nadrukkelijker op een competitief voordeel voor Amerikaanse bedrijven).

De tijdelijke terugval in biotechnologie beschouwt hij eerder als een opportuniteit, terwijl ook bij de "klassiekers "als water en specifieke technologische toepassingen, iedere daling als een aankoopaangelegenheid wordt beschouwd. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Specifieke accenten blijft professor Stefan Duchateau leggen in de energiesector. Zeker na de recente commotie in Oekraïne, wijst het goedkope schaliegas dat de VS weet te ontginnen steeds nadrukkelijker op een competitief voordeel voor Amerikaanse bedrijven). De tijdelijke terugval in biotechnologie beschouwt hij eerder als een opportuniteit, terwijl ook bij de "klassiekers "als water en specifieke technologische toepassingen, iedere daling als een aankoopaangelegenheid wordt beschouwd. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.