Google voert een stock split door in een verhouding van 2 nieuwe voor 1 oud aan, maar die heeft uiteindelijk weinig invloed op de koersevolutie.

Een bijkomend maar niet te versmaden voordeel van het uitstellen van een renteverhoging in de Verenigde Staten, mag volgens professor Stefan Duchateau zeker niet uit het oog worden verloren.

Een belangrijk deel van de recente teleurgang van de Aziatische beurzen moest immers worden toegeschreven aan de vrees voor substantiële rentestijgingen in de VS, vooral geïnspireerd door de onhandige uitspraken van Bernanke in mei 2013. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Google voert een stock split door in een verhouding van 2 nieuwe voor 1 oud aan, maar die heeft uiteindelijk weinig invloed op de koersevolutie. Een bijkomend maar niet te versmaden voordeel van het uitstellen van een renteverhoging in de Verenigde Staten, mag volgens professor Stefan Duchateau zeker niet uit het oog worden verloren. Een belangrijk deel van de recente teleurgang van de Aziatische beurzen moest immers worden toegeschreven aan de vrees voor substantiële rentestijgingen in de VS, vooral geïnspireerd door de onhandige uitspraken van Bernanke in mei 2013. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.