De meeste verkopers waren in de voorbije dag particuliere beleggers, die het verslag van de laatste FED-meeting als uitvlucht gebruikten om de posities in aandelen te verlichten. Het waren trouwens die particulieren die verantwoordelijk waren voor de recente koersstijgingen.

De Nasdaq en de Russell 2000, die recent nieuwe pieken hadden bereikt, werden tijdens de correctie het hardst geraakt. Volgens Masocca kunnen de koersen in de komende dagen zonder zichtbare aanleiding opnieuw stijgen. De ondertoon op de markt blijft vrij goed.

De meeste verkopers waren in de voorbije dag particuliere beleggers, die het verslag van de laatste FED-meeting als uitvlucht gebruikten om de posities in aandelen te verlichten. Het waren trouwens die particulieren die verantwoordelijk waren voor de recente koersstijgingen. De Nasdaq en de Russell 2000, die recent nieuwe pieken hadden bereikt, werden tijdens de correctie het hardst geraakt. Volgens Masocca kunnen de koersen in de komende dagen zonder zichtbare aanleiding opnieuw stijgen. De ondertoon op de markt blijft vrij goed.