Wanneer het inzicht wijzigt over de regio of sector waar de hoogste groei mag worden verwacht, dan veroorzaakt dit volgens professor Stefan Duchateau ook de bruuske bewegingen die nu worden ondergaan op biotechnologie en technologiewaarden.

Maar het overdreven karakter van deze beweging creëert dan op zijn beurt de nodige opportuniteit voor de beleggers die zich boven dit strijdgewoel weten te verheffen.

Voor ieder beleggingsvenster dat zich sluit, is er altijd wel ergens een deur die opengaat. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Wanneer het inzicht wijzigt over de regio of sector waar de hoogste groei mag worden verwacht, dan veroorzaakt dit volgens professor Stefan Duchateau ook de bruuske bewegingen die nu worden ondergaan op biotechnologie en technologiewaarden. Maar het overdreven karakter van deze beweging creëert dan op zijn beurt de nodige opportuniteit voor de beleggers die zich boven dit strijdgewoel weten te verheffen. Voor ieder beleggingsvenster dat zich sluit, is er altijd wel ergens een deur die opengaat. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.