In de Amerikaanse bouwsector was er eindelijk eens wat beter nieuws. De National Association of Realtors Pending Home Sales Index, de index die een beeld geeft over de verkoop van huizen, daalde in oktober minder scherp dan verwacht.

Volgens de analisten is het echter nog te vroeg om al te stellen dat de sector een bodem heeft bereikt. Het is nu wachten op nog meer signalen die wijzen op een stabilisering van de markt.

Novellus Systems wordt als gevolg van de crisis in de sector van de halfgeleiders gedwongen om 10% van het personeelsbestand te schrappen. Bovendien wordt het loon van de topman van het bedrijf gehalveerd.

In de sector van de halfgeleiders was er eerder deze week al slecht nieuws bij ASML, dat een nieuwe reorganisatie aankondigde. Bij het Nederlandse bedrijf moeten 180 tijdelijken niet langer meer komen werken.

In de Amerikaanse bouwsector was er eindelijk eens wat beter nieuws. De National Association of Realtors Pending Home Sales Index, de index die een beeld geeft over de verkoop van huizen, daalde in oktober minder scherp dan verwacht. Volgens de analisten is het echter nog te vroeg om al te stellen dat de sector een bodem heeft bereikt. Het is nu wachten op nog meer signalen die wijzen op een stabilisering van de markt. Novellus Systems wordt als gevolg van de crisis in de sector van de halfgeleiders gedwongen om 10% van het personeelsbestand te schrappen. Bovendien wordt het loon van de topman van het bedrijf gehalveerd. In de sector van de halfgeleiders was er eerder deze week al slecht nieuws bij ASML, dat een nieuwe reorganisatie aankondigde. Bij het Nederlandse bedrijf moeten 180 tijdelijken niet langer meer komen werken.